Otevren booking pro letni sezonu 2016 - ceny od 49e oneway.. EDIT: Praha - Istanbul..  .

Pegasus Airlines

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

V Istanbule se myslím musí dělat check-in vždy na letišti. Má to tak i Wizzair.

0 Citovat

Po příletu do Istanbulu půjdeš přes transfer přepážku, kde ti vystaví bording pass na let do Dubaje. Jsou tam automaty, podle čísla rezervaci si udělaš check-in smiley
Je to fakt jednoduchý a nemůžeš to minout, protože tam půjde většina lidí. Letěli jsme takhle taky do Dubaje loni na podzim smiley

0 Citovat

Pegasus má dneska a zítra akci 30% sleva na lety do Turecka.

Pegasus Plus Fly Fly Away Days - Flight dates:15 March 2017 - 22 June 2017

Ceny jsem nezkoušel, ale třeba se někomu bude hodit smiley

0 Citovat

Já to rychle projížděl a našel akorát první dva červnové víkendy za 70 €. Pobyt ale ani ne 40 hodin.

0 Citovat

Ahojte,

cestujem v sobotu s Pegasusom do Biskeku a dnes pri online checkine som si vsimol zly datum narodenia. (pomylil som sa o jeden den) Pri trase Praha->Istanbul som udaje menit nemohol (ani sa ziadne nezobrazili) ale pri lete Istanbul->Biskek kde som uz musel pisat aj udaje o pase som datum narodenia zmenit mohol.

Stalo sa to niekomu a neviete aky velky problem je toto?

0 Citovat

Ziadny

0 Citovat

Zdravicko,

letim s Pegasusem za 14 dni rovnez do Biskeku, mam u par lidi na letence prohozene krestni jmeno za prijemni, hadam ze snad to neni tak velky problem ne?:)

dekuji za odpoved
Jirka

www.jorgus.webnode.cz

0 Citovat

Přifařím to sem.

Nejmenovaný pták podlézající řadou stále měnících se slevových kódů mi koupil zpáteční letenku s Pegasem. Email vyplnil svůj, dodal mé telefonní číslo. Rezervace se sama přidala do Bolbol účtu.

Ale je tam 3x. Stejný itinerář, stejný pasažér, rozdílné PNR, tři časy platby v rozpětí 15 minut. Jsou tam fakt profíci.

Nějaké nápady od morálně kongruentních členů fóra, jak by se toho dalo využít?

Změna jména: nedovolena

Změna trasy/data: doplatek rozdílu + 70 eur change fee za směr 😅 Dokonce se to tváří jako, že by se to naúčtovalo snad na stejnou kartu, ale to by fakt nebylo ode mě pěkné... U ptáka sice mají bordel, ale na tohle by museli přijít. Snad.

Cancellation je povolena také, ale asi se shodným poplatkem. Cena letenky cca 130 eur.

Sedadla jsou při check-inu alokované náhodně, že? A v PRG myslím na kioscích Pegasus není. Ale viděl jsem je teď jen na T2.

Žádal už u nich někdo někdy refund letištních tax - jakým způsobem je vrací?

V případě změny letového řadu, dělal u nich už někdo rebooking? Budu moct udělat sám nebo bude muset OTA? 😅

0 Citovat

Michale, sedadla při chek-inu vždy byla 2 u sebe (vyzkoušeno 4x)

1 Citovat

Díky, ale podle všeho mám tři různé rezervace na jedno jméno. To asi místa nedostanu u sebe, že? 😂

0 Citovat

Michale, bohužel nemám tolik zkušenosti abych na tohle odpověděl 😄

Vždy  píšu jen když o něčem vím nebo o vlastní zkušenosti. 

0 Citovat

Příští týden letím VIE-SAW-AUH a ačkoliv jsem přikupoval cabin bag tak na druhém letu mám červeně napsáno NO CABBIN BAG. Co byste poradili?

0 Citovat

Mně dneska překopali let a zkrátili už tak krátký přestup na 1h 30 minut. Kolik je na SAW minimal connection time? Hledal jsem a nenašel.

0 Citovat

Klusem to dáš:-) 

1 Citovat

1:25h bolo az az

0 Citovat

Tam záleží, jaká bude fronta na security. Když ráno přistane x letadel, je to na hodinu i víc, večer tam naopak bylo pusto.

0 Citovat

Mıchal napsal(a):

Mně dneska překopali let a zkrátili už tak krátký přestup na 1h 30 minut. Kolik je na SAW minimal connection time? Hledal jsem a nenašel.

To jsi na tom ještě dobře. Nam z Teheran-Istanbul-Praha odlet 13.11. udělali Istanbul - Praha odlet 13.11. a Teheran - Istanbul odlet 15.11.  Prý je to OK. :-) ... vše je pod jedním číslem rezervace.

0 Citovat

Tak to je super, ne? Bude kompenzace. Náhradní let musí stejně zařídit, postarají se o občerstvení a případně ubytování.

0 Citovat

EM napsal(a):

1:25h bolo az az

Na SAW jsem už párkrát byl. Není to mé oblíbené letiště. Kuřárny mají označení "terasa" a smrdí tím celé letiště. K tomu se po příletu musí projít novou security. Vím, že pokud se letí včas a nenatrefím na davy, stihne se, pokud ne, bude to o prsa korejské ženy...

0 Citovat

Raven napsal(a):

Tak to je super, ne? Bude kompenzace. Náhradní let musí stejně zařídit, postarají se o občerstvení a případně ubytování.

kompenzace nebude, páč se vymluví na bezpečnostní situaci v Íránu

dobrý to je pro ty, co ještě nebyli v Istanbulu, a chtějí free stopover

0 Citovat

tak za posledne dva roky sme sli cez Sabihu viackrat, je to hnoj letisko, ale teda po prichode do terminalu a naslednu kontrolu to netrvalo nikdy viac asi ako 15-20 minut. Ale ano, zalezi od priletu, je nieco ine pristat o 4 poobede, ked tam nikto nie je alebo o 9 vecer ked letisko praska vo svikoch

0 Citovat

nucene premisteny brumak napsal(a):

kompenzace nebude, páč se vymluví na bezpečnostní situaci v Íránu

Jako že se vymluví na to, že je to v Teheránu nebezpečný, tak je tam pro jistotu nechali o 2 dny dýl?

0 Citovat

Ne. Že z důvodu vyšší moci "musí" odvolávat lety. "Safety first".

Všichni ví, že je to kvůli nízkému vytížení, ale tenhle důvod jim těžko někdo zpochybní.

0 Citovat

Takhle to snad nefunguje. Pokud tuhle blbou výmluvu použijí při kontaktování přímo, tak se obrátit na Úřad pro civilní letectví. Refundace by snad měla být jistá. Snad nám tu pak tuna dá vědět, jak to dopadlo.

1 Citovat

Když letím s přestupem v Istanbulu do Muscatu, přeloží zavazadlo nebo musím sám?

0